Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu biçimde:

Toplamda 4 bin kişinin birebir anda ibadet edebilmesini sağlayacak camimizin bünyesinde 1578 metrekarelik Türk-İslam sanatları merkezi ve 500 kişilik konferans salonu da bulunuyor. Hoş Sanatlar Fakültesi hizmet binamızda 10 stüdyo, 38 atölye, 10 derslik, 6 laboratuvar, konferans salonu ve ofisler mevcuttur. ÖSYM e-sınav merkezi de kendi alanlarında fazlaca değerli bir gereksinimi giderecektir. Öğrencilerimizin barınma problemlerine tahlil olacak kız ve erkek yurtlarımızı da bugün hizmete alıyoruz. 3320’si kız, 3326’sı erkek olmak üzere toplam 6 bin 646 kapasiteli 4 yurdumuzun tamamı otel konforunda inşa edilmiştir. Toplam fiyatı 263 milyon lirayı bulan tüm bu yapıtlarımızın güzel olmasını diliyorum.

‘AMACIMIZ YÜZYÜZE EĞİTİMİ DEVAM ETTİRMEK’

Kovid-19 salgını niçiniyle son 1.5 yıldır hayatımızın birfazlaca alanında kasvetler yaşadık. Eğitimden turizme her alanda salgın gerçeğini dikkate alarak esaslı değişikliklere gittik. Salgının en ağır yaşandığı devirde biz de başka ülkeler üzere uzaktan eğitim modeline geçtik. Uzaktan yahut hibrit eğitimin yüz yüze eğitimin yerini tutmayacağını biliyoruz. Bunun için aşılamada elde ettiğimiz arayla hamdolsun bu sene yüz yüze eğitimi yine başlattık. Son 1 aydır MEB’e bağlı okullarda önemli bir külfet yaşamadan eğitim faaliyetleri muvaffakiyetle sürüyor. Maksadımız kuralları sonuna kadar zorlayarak her düzeyde yüz yüze eğitimi devam ettirmektir.

‘BARINAMIYORUZ’ PROVOKASYONU

Öğrencilikle alakası olmayan şahıslar parklarda poz veriyor.

Detaylar geliyor…