Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ve yeni vekillere seslendi: Sizleri bir kere daha saflarımızı sıkılaştırmaya davet ediyorum

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyleki:

AK Parti milletin partisidir. Kuran da iktidara getiren de milletimizdir. AK Parti, millete hizmetkar olmak için bakılırsave talip olmuş insanlardan oluşmaktadır. Takım değişimi de bayrak yarışıdır.

Partimizi medeniyetimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan büyük bir fotoğraf olarak görüyorum.

AK Parti sizlerin meskenidir. İnsan kendi konutuna sahip çıkmak için herbiçimde davet beklemez.

Türkiye’yi global ve yerli vesayet güçlerinin penceresinden daima birlikte kurtardık. Bugün de birebir azimle çalışmalıyız. Ülkemiz hayli kritik bir periyottan geçerken, epey çalışıp uğraş göstermeliyiz. Evlatlarımıza gururla miras bırakacağınız bir Türkiye için var gücünüzle çalışmanızı istiyorum.

Algı operasyonlarının yürütüldüğü bir devirde sizleri bir sefer daha saflarımızı sıkılaştırmaya davet ediyorum.

Bölgemizin ekonomik kriz ve savaşlarla bir daha şekillendirilmeye çalışıldığı periyotta birliğimiz daha kuvvetli olmalı.

SES TONU MERAK KONUSU OLMUŞTU

(Sesinin çatallaşması) Kusura bakmayın. Cuma günü malum 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışını yaptık. Orada da şifa bulduk. Elhamdülillah. İnşallah bu hafta da Tokat Havalimanı’nın açılışını yapacağız. ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz.

“KÜRESEL SARSINTI ÖNÜMÜZE TARİHİ BİR FIRSAT ÇIKARDI”

Salgınla birlikte global seviyede yaşanan sarsıntı önümüze tarihi fırsat çıkardı. Yaşadığımız şiddetli hadiselerin tesiriyle iktisat programımızda esaslı bir değişikliğe gitme zaruriliği ile karşılaştık. Kendi gereksinimlerimize uygun yeni bir iktisat programını hayata geçirdik. Dünyanın salgınla sarsılan istikrarlarının, ekonomik tansiyonlarının akabinde Ukrayna-Rusya savaşı üzere sıcak çatışmalarla düzgünce bozulduğu devirdeyiz.

Hayat pahalılığının önüne geçmek ve vatandaşı ezdirmemek boynumuzun borcudur. Pahalılık var lakin insanların istediği her esere ulaşabildiği bir ülkede yaşıyoruz.

Elektrik, doğal gaz ve akaryakıt takviyesi için geçen yıl 165 milyar liralık kaynak kullandık. Vergi kayıplarıyla bu sayı 200 milyar liranın üzerindedir.