Çorum’da Kılıçdaroğlu’na reaksiyon gösteren bayan konuştu: niçini HDP ile ittifak

Leyla

Global Mod
Global Mod
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum ziyaretinde 54 yaşındaki Münevver Arıcı’nın yanına gelerek, torununu sevmek istemişti. Onu, Kılıçdaroğlu’na sevdirmek istemeyen Arıcı ise, “Çocuğuma dokunma. Haydi, yürü yürü.” diyerek CHP Genel Lideri’ne reaksiyon göstermişti.

Münevver Arıcı, Kılıçdaroğlu’na reaksiyon gösterdikten daha sonra, muhaliflerin amacı haline geldi.

Sabah gazetesine konuşan Arıcı, Kılıçdaroğlu’na niye reaksiyon gösterdiğini anlattı.

“Ben; kızım ve torunlarımla alış verişe gelmiştim.” diyen Arıcı, “Aras Han’ın üç orta koridoru var. Polisler han ve etrafında önlem almışlardı. Kılıçdaroğlu’nun geldiğini söylemiş olduler. Biz çarşıdan ayrılmak istedik. Polis, birinci ve ikinci koridorlardan çıkmamıza müsaade vermedi. 3. koridordan çıkmak istedik. O sırada Kılıçdaroğlu geliyordu. Biz yürüyüp gitmek istedik ancak Kılıçdaroğlu’nun müdafaaları bizi durdurdu. Bu sırada Kılıçdaroğlu bize gerçek geldi ve ‘Nasılsınız?’ dedi. Kızım ‘İyiyiz, teşekkür ederiz’ dedi. ondan sonrasında torunuma gerçek gelince ben, ‘Çocuğuma dokunma. Haydi, yürü yürü’ dedim daha sonrasında polisler bizi uzaklaştırdı.” tabirlerini kullandı.

‘Demirtaş ile el sıkıştığı an gözümün önüne geldi’

Münevver Arıcı, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na niye reaksiyon gösterdiğini ise şöyleki anlattı: “Kemal Kılıçdaroğlu’na reaksiyon göstermemin sebebi HDP ile ittifak yapmasıdır. Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesini istiyordu. Bir anda onu karşımda görür görmez Demirtaş ile el sıkıştığı an gözümün önüne geldi ve ‘Çocuğuma dokunma, haydi yürü yürü’ diyerek reaksiyon gösterdim.”