CHP’li Bekaroğlu gerçeği öğrenince Fatma Betül Sayan Kaya’dan özür diledi: Sahiden utandım

Leyla

Global Mod
Global Mod
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul kara teslim olduğu sırada balıkçıda görüntülenen İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’na reaksiyon gösterdi.

Twitter hesabın paylaşımda bulunan Kaya, “İBB başkanlığı evvela sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Bayanlar, yaşlılar, bebekler yollarda aç, susuz kalmışken balık keyfi yaparak belediye başkanlığı yapılmaz.” sözlerini kullandı.

Kaya, bu paylaşımının akabinde muhalif kesim tarafınca amaç gösterildi. Fotoğrafın palavra olduğunu öne sürenler, Kaya’ya hakarete varan tenkitlerde bulundu.

Fakat İmamoğlu’nun o fotoğrafı doğrulamasının akabinde epeyce az kişi geri adım atarak özür diledi.

“ÖZÜR DİLERİM UTANDIM”

Kaya’yı ‘yalancılıkla’ itham eden CHP’li eski milletvekili Mehmet Bekaroğlu, “Sayın Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim. Nitekim utandım. Ekrem Beyefendi, saat 18.00-19.00 ortası o restorandaymış.” paylaşımında bulundu.

“İNSANLAR GÜÇ DURUMA DÜŞÜRÜLMEMELİYDİ”

Bekaroğlu, paylaşımının devamında “Yanlış anlaşılmasın; ben kimse için değil, kendi yanlışım ötürüyla özür diledim. Ekrem Bey’in bir saatlik yemeğinde elbette bir sorun yok lakin bu saate kadar bir açıklama yapılmalıydı, beşerler sıkıntı duruma düşürülmemeliydi.” sözlerini kullandı.

Bekaroğlu’nun evvelki paylaşımı: