CHP’den ‘Çanakkale’de Erdoğan destekçisi otobüsle partilileri ezmeye çalıştı’ palavrası

Leyla

Global Mod
Global Mod
CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Bayan Kolları Lideri Aylin Nazlıaka ile birlikteindeki Bayan Kolları üyelerine Çanakkale’de atak teşebbüsünde bulunulduğu tez edilmişti.

‘KADINLARA SALDIRI’ ARGÜMANI

Argümana ait yaptığı açıklamada Nazlıaka, “Dün gece iki sularında Çanakkale’ye geldik. Otobüsü otelin önüne park ettik. Ben içeri girip kayıt süreçlerini yaptığım esnada, otobüsümüze, bayan kolları vilayet liderimize ve CHP işçisine taarruz teşebbüsü gerçekleşmiş” demişti.

CHP’Lİ VEKİLLER TEK AĞIZ

Nazlıaka, Twitter hesabından da argümana ait bir haberi paylaşarak “Bu taarruz teşebbüsleri bize vız gelir! Coşkun akan bir su üzereyiz, önümüzde durmaya gücünüz yetmeyecek” sözlerini kullanmıştı.

Bu sav CHP’li vekiller tarafınca ağır olarak paylaşılarak toplumsal medyada deverana sokuldu.

TARTIŞMA BİLE YAŞANMADI

Olayın akabinde CHP’lilerin şikayeti üzerine gözaltına alınan şahıs, hücum değil tartışmanın bile kelam konusu olmadığını ve kendisinin de CHP’li olduğunu söyleyerek tezleri yalanladı. Toplumsal medyada yayımlanan manzarada, saldırıyı gerçekleştirdiği argüman edilen şahıs şunları söylemiş oldu:

“FARI KAPATMASINI SÖYLEDİM”

O gece yolda ilerlerken karşıda otobüsün farları yanıyordu. Elimi camdan çıkartıp farı söndürmesi için el işareti yaptım. Karşı taraf da bana karşılık verdi. Bütün olay bu. Aracı durdurmadık bile, hengame yahut tartışma kelam konusu değil.

(Sağdaki)

“DOĞMA BÜYÜME CHP’LİYİM”

Bir sefer ben sağdan gidiyorum otobüs solda. Otobüsün kapısı sağda olduğu için bu esasen mümkün değil. Biz amaç alındık. Ben doğma büyüme CHP’liyim. CHP’li doğdum CHP’li ölürüm. “Reisi size yedirmeyeceğim” üzere bir kelam söylemem mümkün değil.