Cani anne niye öbür 3 çocuğunu değil de yalnızca Firdevs’i dövdü? niçini babanın kelamlarında kapalı

celikci

New member
Cani anne niye öbür 3 çocuğunu değil de yalnızca Firdevs’i dövdü? niçini babanın kelamlarında kapalı
Gaziantep‘in Şehitkamil ilçesinde meydana gelen olayda 5 yaşındaki Firdevs isimli çocuk, babası tarafınca aç ve azaba maruz kalmış biçimde meskende bulundu. Baba durumu çabucak 112 sıhhat takımları ve polise bildirdi. Meskene gelen gruplar, 5 yaşındaki çocuğa olay yerindeki birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırdı.

ANNE TUTUKLANDI

Yoğun bakıma alınan çocuğun durumunun makus olduğu öğrenilirken, olayın akabinde polis grupları babasının sözü doğrultusunda çocuğun annesi tutuklandı. Köyde zeytin toplamak için birkaç gündür meskende olmadığını söyleyen baba Cihan Yıldız, konuta geldiğinde çocuğunun azaba maruz kalmış biçimde bulduğunu söylemiş oldu.

“ÖZELLİKLE KIZIMA ÇOK ŞİDDET UYGULUYORDU”

Baba Cihan Yıldız eşinin daima kızına şiddet uyguladığını tabir ederek, “Bu yeni bir olay değil geçen seniçin beri eşim kızıma şiddet uyguluyormuş kimi vakit başka çocuklarıma da şiddet uyguluyordu. Ancak bilhassa kızıma epeyce şiddet uyguluyordu. Ben dün ikindi sıralarında konuta geldim. Kapı kapalıydı havalandırmadan konuta girdim. Konuta girdiğimde çocuk oda da bitkin bir biçimde yatıyordu. Gözleri şiş ve mosmordu kollarında ısırık izleri vardı. daha sonrasında çabucak 112 sıhhat gruplarını arayarak hastaneye yetiştirdim. Şuan sıhhat durumu biraz güzele gitti lakin hala durumu ağır. Halim ortada çocuğum epey makus durumda ne yapacağımı bilemiyorum. Başka çocuklarımda perişan biçimde. Çocuğuma bir şey olmasın diye yanlışsız düzgün çalışamıyorum. 3 gün zeytin topladım çocuğumu o vakit buldum” dedi.

“EŞİM KIZIMI SEVMİYOR”

Eşi F. Yıldız’ın kızını sevmediğini söz ederek, eşinin şiddet uygulamasının sebebine karşılık veren baba Cihan Yıldız, “Eşim kız çocuğunu sevmiyor. Erkekleri seviyor lakin kızı sevmiyor. O yüzden daima şiddet uyguluyordu. Onun cezaevinden çıkmasını istemiyorum raporu bulunmasına karşın çıkmasın içerden. Yetkililerden çocuklarımı yurda almalarını istiyorum” diye konuştu.

3 ÇOCUK DA DEVLET MÜDAFAASI ALTINA ALINDI

Öte yandan yaşananların akabinde babanın kimsesi olamadığı için bakamadığını söylemiş olduği 3 kardeş, devlet muhafazasına alındı. Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, hususa ait toplumsal medya hesabından, “Gaziantep’te zihinsel engelli bir annenin 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak şiddet mağduru kızımızın tedavi sürecini yakından takip ediyoruz. Ailenin 3 çocuğu devlet müdafaası altına alındı” paylaşımını yaptı.