“Burada ne kadar süre kalacağım bana bağlı değil”

Kemal

New member
Dortmund–Tribünlerden gelen tiz ıslık sesleri, sahadaki şaşkın oyuncular ve kenarda duran ve artık daha da fazla eleştiriye maruz kalan ciddi görünümlü bir antrenör.

Borussia Dortmund, geçtiğimiz mayıs ayında yaşadığı acı şampiyonluk travmasının ardından FSV Mainz ile yaptığı düelloda bir kez daha sinirlerini sergileyerek ciddi bir yenilgi yaşadı. Terzic, takımının 1-1 (1-1) oynadığı tamamen farklı iki yarının ardından, “Bu, takımımızın bu sezonki yansımasıydı, bu kez tek maçta iki yüzümüzü de gösterdik” dedi.

BVB teknik direktörüne yönelik eleştiriler muhtemelen daha da artacak

Üst üste galibiyet alınamayan altıncı rekabetçi maçın BVB antrenörüne yönelik eleştirileri artırması muhtemel. Medyada Terzic’e karşı iddia edilen bir “oyuncu isyanı” olduğu yönündeki haberler, maç öncesinde zaten daha fazla patlamaya neden olmuştu. Bundesliga’da beşinci sırada yer alan takımın Şampiyonlar Ligi’ne yeniden katılma hakkı giderek daha fazla tehlikeye giriyor.

Sat.1 kanalına konuşan Terzic, “2025 yılına kadar sözleşme imzaladım ve böylece bu kulüpte ne kadar ve ne kadar süre kalmak istediğimi belgelemiş oldum” dedi. “Burada ne kadar süre kalacağım bana bağlı değil. Elbette buna liderlik ve sonuç karar verir. Ve son birkaç haftadaki sonuçlar hiç de iyi değildi, bunu biliyoruz.”

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın