Bu benim sezonun kocam

Kemal

New member
Aslında, Hannover 96'dan sorumlu olanlara, Yılbaşı Gecesi 2024'ten iki buçuk yıl önce baş antrenör Stefan Leitl'i şaşırtıcı bir şekilde serbest bıraktıklarına minnettar olmalısınız. Ve takım kış tatili sırasında yedinci sırada olduğunda ve doğrudan tanıtım yerinin arkasında sadece iki nokta olduğunda! Hanover'den, tırmanış oynamak için oynamaya devam edebilmek için bu takımyıldızda güven kayboldu.

Yedi haftalık “derin nefes almak” ve olayların işlenmesinden sonra Leitl, 2010/11'de Hertha'nın kaptanı olan kalıcı ortak koçu Andre Mijatovic ile birlikte Hertha BSC'yi yaklaşan derin durumdan uzak tutmak için Hertha teklifini aldı. Son biliniyor: Leitl, takımı ve kulübü var olmakla tehdit edecek olan süper GAU'dan kurtardı. Bu yüzden Hertha'nın büyük bir oranda düşme oranına sahip olan seçkin oyuncusu Fabian Reese, benim “sezonun herhaner” ama baş antrenör Leitl. Tabii ki, ikincisi de bir Reese'i en iyi şekilde kullanabilecek kadar şanslıydı. Selefi Cristian Fell, yaralı Reese'de sezonun ilk yarısı olmadan yapmak zorunda kaldı.

Leitl şimdi “kurtarıcılar” Hans Meyer (82), Pal Dardai (49) ve Felix Magath (71) ile üst üste, bunların hepsi sadece bir zamanlar sezonun ikinci yarısının başında veya daha sonra düştü. Meyer, 2003/04 sezonunun 33. maç gününde, 33 2020/21 maçında Dardai ve Magath'i sadece Hamburger SV 2021/22 (0: 1, 2: 0) aleyhine düştü. Stefan Leitl altında, küme düşme 31. maç gününden sonra belirlendi – ancak bir kez Meyer & Co.

Özellikle ikinci bölümde profesyonel olan ve daha sonra bu çılgın ligdeki en deneyimli antrenörlerden biri olan Münih -Born Leitl nasıl? Adamın evli, üç çocuğu var ve antrenör olarak Andre Mijatovic ile sabit bir pay tercih ediyor. Kendisi hakkında konuşmaktan hoşlanmıyor. Bir keresinde onu FC Bayern Münih'e götüren bir oyuncu olarak zamanını söyledi (Bundesliga'ya bağlılık olmadan): “Mega boyutlu bir yetenek olduğum, ancak dikkatlice halletmediğim söylendi.” Eski koçu Benno Möhlmann da koç olmasını önerdi.

Stefan Leitl net sözlere sahip bir adam ve doğrudan duyurular yapıyor

Hertha basın konferanslarında yoğunlaştı, dürüstçe cevap verdi, bazen yüzüne bir gülümseme akıyor – ama coşkulu olmak onun işi gibi görünmüyor. Açık sözlü bir adam ve doğrudan duyurular yapıyor. “Önce kendimle hataları arıyorum,” dedi 47 yaşındaki bir kez. Oyunlar sırasında bir HB erkek gibi avlanmaz, ancak aktif olarak koçluk yapar ve gerekirse hakemi görüşünü söyler.

Bir gözlemci olarak, her zaman sınıfın Leitl ile tutulduğu izlenimini edindim. Sadece ona güvendin ve deneyimini kurdun. Benim için en önemli kararları: Marius Gersbeck'ten Tjark Ernst'e (oldukça tartışmalı) yeni bir kaleci değişimi, Sistem Savunma Zincirinde Elversberg'de 0: 4 iflasından sonra değişiyor, Fabian Reese'in sol kanattan fırtına merkezine pozisyon değişimi. Reese aslında Hertha ve “en sevdiği koç” ile kaldığından, Leitl bu kararda çok büyük bir rol oynar.

Hertha 25. maç günündeki küme düşme rütbesinden sadece üç puan uzaktayken ve uçurumun üzerinde durduğunda, Leitl sakin kaldı. Braunschweig'de kurtuluş 5-1 idi. Sınıfta kaldıktan sonra, bir bebek arabasına izin vermemek ve yeni hedefler formüle etmemek için motivasyonu sürdürmek için bir usta olarak kendini gösterdi. Önümüzdeki sezonda, bu sadece tırmanış olabilir. Mayıs 2021'de SPVGG Greuther Fürth ile zaten başardı.