Berlin Volleyleri Bundesliga'da liderliğini sürdürüyor

Kemal

New member
Takım sporlarında dikkatleri kendinize çekebileceğiniz fırsatlar her zaman vardır. Florian Krage, Cumartesi günü Voleybol Bundesliga'nın en iyi maçında BR Volleys ile SVG Lüneburg arasında ilk sette sadece altı sayının ardından zafere ulaştı. Orta blokçu Matthew Knigge sapkındı. Onun yerine Krage geldi. Sonunda Berlinliler 3-0 kazandığında (25:18, 25:18, 25:20), Alman milli oyuncu Krage, Max-Schmeling-Halle'deki yaklaşık 5.000 seyircinin yanı sıra Berlin'deki izleyiciler arasında en değerlisi oldu. Dyn yayıncısı seçilen oyunun oyuncusu.

Berlin Voleybolları farkı Friedrichshafen ve Lüneburg'a taşıdı

Şampiyonlar Ligi'nde Projekt Varşova'da oynanan 18. rekabetçi maçın ardından sezonun ilk yenilgisinden dört gün sonra Berlinliler, takipçileri Lüneburg'a karşı kendilerini bir kez daha zirve maçında yakaladılar. Sonunda maç puanını dönüştüren Kaptan Ruben Schott şunları söyledi: “Bugün iyi bir oyun oynadık, zihniyet doğruydu. Bir yenilgiden sonra tekrar neler yapabileceğinizi göstermek istersiniz ve biz de bunu yaptık.”

BR Volleys, VfB Friedrichshafen karşısında puan farkını altı puana çıkarırken, Bundesliga'nın ilk yarısının bitimine kısa bir süre kala SVG Lüneburg sekiz puan geride üçüncü sırada yer aldı.

Knigge'in sakatlığından sonra Kage oyuna çok iyi girdi. On sayı, yüzde 64'lük atak oranı ve dikkat çekici bir blokla etkiledi: “Matt'in sakatlığıyla başlangıçta yaşadığım şokun ardından iyi bir şekilde tekrar toparlandığıma sevindim. Sonunda biraz depresyona girdim ama sonra Hannes bana iki top daha verdi. Orta blokçu, kişisel performansından ve pasör Johannes Tille'in kendisine gösterdiği güvenden memnun olarak “Bir kez daha mutlu oldum” dedi. “Lüneburg bugün serviste kupa maçındaki kadar güçlü değildi. Daha fazla hata yaptılar, bu da bizim işimizi kolaylaştırdı.”

İki kendinden emin set kazandıktan sonra BR Volleys, üçüncü turda 3-0'lık bir açığın kendilerini üzmesine izin vermedi. Berlinliler, Cumartesi günü aynı yerde kupada yaptıkları gibi SVG'nin set kazanmasına izin vermedi. Kaptan Schott, “Taraftarlarımızın desteğiyle puan tablosundaki liderliğimizi genişletebildiğimiz için elbette mutluyum” dedi. Çapraz hücum oyuncusu Jakes Hanes (13), BR Volleys'de iki as da dahil olmak üzere en fazla sayıyı attı.