Benedict Hollerbach, Şampiyonlar Ligi’ne aday gösterilmemekten dolayı hayal kırıklığı yaşadı

Kemal

New member
Benedict Hollerbach çalkantılı haftalar geçirdi. İlk olarak, sosyal ağlardaki şüpheli faaliyetlerinin yarattığı heyecan, ardından son olarak SV Wehen Wiesbaden’den 1. FC Union Berlin’e transferinin tamamlanması ve son olarak Eisernen’in önümüzdeki yaz sayesinde hücumda daha rekabetçi hale geldiğinin ciddi bir şekilde farkına varılması. eklemeler ama çok büyük. Ve şimdi de teknik direktör Urs Fischer tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna seçilmemenin hayal kırıklığı.

Hollerbach, Bernabéu’nun atmosferini hissetmek istiyor

22 yaşındaki oyuncunun öncelikle aksiliklerle uğraşması gerekiyor. “Takıma kendimi geliştirmek, forvet olarak çok gol atmak ve sorumluluk almak amacıyla geliyorum. Salı günkü medya toplantısında Hollerbach, “Bu yüzden Şampiyonlar Ligi’ne aday gösterilmediğim için hayal kırıklığına uğradım” dedi ve anlayış gösterdi, “kadro durumu diye bir şey yok. Kabul etmem gereken şey bu.”

Reklam | Daha fazlasını okumak için kaydırın

Forvet, 20 Eylül’de Real Madrid’de Avrupa premier sınıfında Köpenick galasında ilk kez sahneye çıktığında özellikle cazip gelebilirdi. Hollerbach, “Bernabéu aynı zamanda atmosferi hissetmek için de güzel bir gezi olabilir” dedi. Takımlarına Madrid’e kadar eşlik eden 3.840 Union taraftarından oluşan bitkin misafir grubunun aksine Hollerbach, takımla birlikte seyahat edip etmeyeceğini henüz bilmiyor.

RB Leipzig’e karşı ilk maçı

Geçen sezon Wehen Wiesbaden ile 2. lige yükselen Hollerbach, Bundesliga’da da geride kalmak zorunda kalıyor. “Takım isimler açısından da çok iyi bir donanıma sahip. Yeni bir oyuncu olarak kabul görmek çok zordur, bunu ancak oyun süresiyle başarabilirsiniz” dedi, Bundesliga’daki ilk maçına RB Leipzig’e karşı 3-0 mağlup olan Starnberg yerlisi. Elbette ilk çıkışını farklı hayal etmişti ama yarım saatten fazla oynamak bile onun için “seviyeye uyum sağlamak” açısından önemli bir adımdı.

Hollerbach ligde veya kupada daha fazla forma giymeyi umuyor. “Adil bir şansım olduğunu görmelisiniz. Genç kariyerinin neredeyse tamamını 1860 ve Bayern Münih’te geçiren hücum oyuncusu, “Oynama süresi olmadan potansiyelimi gösteremem. Bana o kadar da ihtiyaç duyulmamış olabilir.” dedi. O zaman görmelisin. Ancak şu anda kredi hakkında konuşmak için çok erken.”