Bakan Soylu’dan terörle uğraş sunumu yaparken gülüşen CHP’li vekillere sert reaksiyon: Orada şehit veriyoruz gevrek gevrek gülüyorsunuz

Leyla

Global Mod
Global Mod
TBMM Plan ve Bütçe Komitesinde bugün İçişleri Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Kurul, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığının 2022 bütçesine ait sunumuna başladı. Soylu’nun terörle uğraşa ait bilgi verdiği sırada CHP sıralarında gülüşmeler yükseldi.

Bunun üzerine Bakan Soylu, CHP’li vekillere sert sözlerle karşılık verdi.

‘TERÖRLE GAYRET ETMEMİZ HOŞUNUZA GİTMİYOR’

Bakan Soylu CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç’a reaksiyon göstererek “Ben gülmüyorum, ben terörle çabayı anlatıyorum. Daima oradan gülmeyin, densiz. Ben terörle uğraşın nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyorum. El sallama, parmak sallama! Terörle gayret yapmamız güzeline gitmiyor, PKK’nın geldiği nokta güzeline gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun.

‘PKK’YA HER MESKENDEN OY İSTEDİĞİNİZİ UNUTMADIK’

PKK’ya her konuttan bir oy istediniz! Unuttuğumuzu mu sanıyorsunuz. Her meskenden bir oy istediniz! Sizin genel lideriniz istedi” tabirlerini kulandı.