Bakan Soylu’dan Sevecen Payzın’ın kelamlarına karşılık: Kana susamış vampirler elinizden geleni arkanıza koymayın

Leyla

Global Mod
Global Mod
CHP’nin fonladığı Halk TV’de Tatlı Payzın, modaratörlüğünü yaptığı programda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için skandal sözler kullanıldı.

ŞİRİN PAYZIN’DAN SKANDAL SÖZLER

Hukukçu Turgut Kazan’ın Ekrem İmamoğlu’nun seçilmesi halinde Yargıtay’ın selam duracağını inanılmaz kararların çıkabileceğini söylemesi üzerine Sevimli Payzın, “Bir anda Süleyman Soylu’yu içeride görme ihtimalimiz olabilir, ya da cezalandırılmış biçimde” sözünü kullandı. Payzın bu kelamlarının akabinde ise RTÜK’e seslenerek şu sözleri kullandı:

“Yanlış anlaşılmasın cezaevi olarak içeride demedim, davanın ortasında bulur manasında söylemiş oldum. RTÜK’e buradan düzeltmemi verelim daha sonradan ne kastettim diye çabucak önüme konulmasın. Bağımsız yargı herkese lazım. Hukuk Soylu’ya da lazım. Yanlış anlaşılmasın.”

BAKAN SOYLU: KANA SUSAMIŞ VAMPİRLER

Payzın’ın bu kelamlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan karşılık geldi. Toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunan Soylu şunları söylemiş oldu:

“İktidar değişince(!) Yanındaki majestelerinin hukukçusu ile temennileri Süleyman Soylu’yu içeride görmekmiş. Kana susamış vampirler… Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı’nın ve Soros’un Operasyon Çocukları… Elinizden geleni arkanıza koymayın.”