Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye geneli 28-29 Temmuz tarihlerinde 17 vilayetimizde toplam 58 orman yangını meydana geldi. Bu yangınların 38 adedini denetim altına aldık” sözlerini kullandı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, şunları söylemiş oldu:
“Adana, Antalya, Kayseri, Kütahya, Mersin, Muğla, Osmaniye olmak üzere 7 vilayette toplam 18 yangını denetim altına alma çalışmalarımız devam ediyor.
Yangınları denetim altına almak için;
2 İHA
3 uçak
38 helikopter
1 İnsansız Helikopter
480 arazöz ve 4 bin işçimiz misyonda.”
Pakdemirli, “Bu süreçte tüm sıkıntı kaidelere karşın var gücüyle çalışan orman kahramanlarımıza, onları destekleyen tüm kamu kurumlarına, belediyelerimize özel dalımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” tabirlerini kullandı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, şunları söylemiş oldu:
“Adana, Antalya, Kayseri, Kütahya, Mersin, Muğla, Osmaniye olmak üzere 7 vilayette toplam 18 yangını denetim altına alma çalışmalarımız devam ediyor.
Yangınları denetim altına almak için;
2 İHA
3 uçak
38 helikopter
1 İnsansız Helikopter
480 arazöz ve 4 bin işçimiz misyonda.”
Pakdemirli, “Bu süreçte tüm sıkıntı kaidelere karşın var gücüyle çalışan orman kahramanlarımıza, onları destekleyen tüm kamu kurumlarına, belediyelerimize özel dalımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” tabirlerini kullandı.