Bahçeli: Cumhurbaşkanımız 2 ülke içinde mümkün olduğu kadar titiz davranmıştır

Leyla

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, Antalya Diplomasi Formu ve Rusya’nın Ukrayna işgaline ait açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şu biçimde:

“Bu toplantı değerli olmuştu, başarılı olmuştur. 15 günden beri devam eden çatışmanın oradaki bir görüşmede sonuçlanması mümkün değildir ancak bir başlangıçtır, güzel bir adımdır. Kimi değerlendirmelerde görüyorum ki Türkiye’de birtakım bölümler bu adımları hazmedememektedir. Sonuç vermesini istememektedirler. Birtakım gazetelerde barış gerçekleşmedi, olumsuz sözlerle toplumda gelişecek umudu şimdiden söndürmeye çaba göstermişlerdir.

23 gemi Türkiye’ye yağ getiriyor. Türkiye’de yağ yoktur denerek tüm marketlere hamle edilmiştir, yağ hengamesi çıkarmaya çalışmışlardır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel lideri imzasız makalelere aldırış etmez, gerçekçidir. İmza attı mı atmadı mı onu 6 ortağına sormak lazım.

Twitter’da geçen gün yorumu yaptım: Yanlış bir vakit içindema olmuştur. Konuşmalarda barış dillendirilmemiştir. Sayın CHP Genel Lideri bilhassa yüksek sesle, kararlı bir biçimde bana her türlü soruyu sorabilirsiniz. Ne biliyorsanız sorunuz demiştir. Ben de Twitter’da 5 soru sordum. Onların karşılığını evvel 6’lı masaya daha sonra Türkiye’ye anlatsın.”