Ayşenur Arslan skandal kelamlarından geri adım atmadı: Beni ciddiye almayın

Leyla

Global Mod
Global Mod
Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, terör örgütü EOKA’nın ataklarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Direnç Teşkilatı’nı amaç alan Arslan, ‘illegal ve suikastçı bir örgüt’ sözlerini kullandı. Arslan açıklamasında, “Kıbrıs Türk Direnç Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir yasa dışı diyelim, yarı resmi bir oluşumdu” diye konuştu.

RTÜK DUYURDU: İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo ve Televizyon Üst Şurası (RTÜK) Lideri Şahin, açıklamalara ait yaptığı duyuruda, yaşanan skandal için inceleme başlatıldığını duyurdu. Şahin açıklamasında, “Halk TV’deki Ayşenur Arslan’ın sunduğu programda; Kıbrıs Türkü’nün onuru ve bağımsızlığı için çabalar veren Türk Direnç Teşkilatı’na yönelik sözlerle ilgili inceleme başlatılmıştır.” sözlerini kullandı.

GERİ ADIM ATMADI

Skandal açıklamaları için özür dilemek yerine kelamlarının gerisinde duran Arslan, “RTÜK anında harekete geçerse kendinizi aniden önemsiyor üzere oluyorsunuz. Ben kendimi diğerlerinin beni ciddiye aldığı kadar alsam öbür bir ben olurum onu biliyorum” diye konuştu.