Ann-Katrin Berger Avrupa Şampiyonasının tadını çıkarmak istiyor

Kemal

New member
Çarşamba günü başlatılan Avrupa futbol şampiyonasında ilk ön tur maçına hazırlanırken, Alman takımının oyuncuları için futboldan da dikkat dağıtıcı. Wolfgang Petry kısa süre önce Herzogenaurach'taki eğitim kampında dururken ve sadece DFB kadınlarıyla küçük bir müzik partisini kutlamakla kalmaz, aynı zamanda resmi EM şarkılarını söylerken, ulusal koç Christian Wück ekibi şimdi İsviçre'deki Avrupa Şampiyonası Kampına geldi.

Ann-Katrin Berger İsviçre doğasını araştırıyor

Bergen'in ortasındaki sakin ve güzel doğa ilk birkaç gün içinde zaten bir izlenim bıraktı. Ann-Katrin Berger, Çarşamba günü Instagram'da Postest, elinde bir cep telefonu ve dağlarla bir göl manzarasıyla gösterdiği bir fotoğraf. Bu amaçla, Alman milli takımının kalecisi “İsviçre'yi keşfedin” kelimelerini yazdı ve resme gözlerinde bir kalple bir gülen bir gülen sağladı. Selefi Horst Hrubesch'te olduğu gibi, 34 yaşındaki WücK altındaki Alman golünde bir numaradır, bu açılış maçında Cuma akşamı (21:00) Polonya'yı koruyacak.

Hayatta kalan bir tiroid kanserinden sonra Avrupa Şampiyonasını özel duygularla ele alıyor. “Uzun zamandır güçlü, hatta dokunulmaz hissettim, ancak bu iki kanserden beri sona erdi,” dedi malign bir tümör nedeniyle bu sezon boğazda açığa vurmak zorunda kalan Bayern kaleci Maria Luisa Grohs ile bir yıldız çifte röportajda. 2017'de ilk olarak tiroid kanseri teşhisi konan Berger, “Şimdi hayatımın ne kadar hızlı olabileceğini biliyorum. Bugün her şeyi biraz daha bilinçli olarak algılamaya ve tadını çıkarmaya çalışıyorum.” Dedi.

İngiltere'deki Avrupa Şampiyonaları, Frohm'un Merle'nin arkasındaki DFB ekibindeki yedek kaleci olduğu zaman Berger, kanserin geri döndüğünü, ancak bunu kendine sakladığını öğrendi. “Takım arkadaşlarımı yüklemek ve huzursuzluk getirmek istemedim. Odak noktası turnuvaya değil, bana değil.” Dedi. Turnuvadan sonra, hastalığı ikinci kez başarılı bir şekilde tedavi etti. Şu anda bir sonraki çalışma geldiğinde “hiçbir fikri yok”: “Cep telefonumun çalar saati çalacak ve hatırlayacak. Bundan önce bununla başa çıkmak istemiyorum. Hastalığa çok fazla dikkat etmek istemiyorum.” Ancak Avrupa şampiyonasının ve İsviçre'deki güzel doğanın tadını çıkarın.