Ali İhsan Yavuz’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıhhati ile ilgili provokatif paylaşımlara cevap: Olup bitenleri CHP’nin haricinde düşünürseniz yanılırsı

Leyla

Global Mod
Global Mod
Taha Hüseyin Karagöz’ün sunumuyla TVNET ekranlarına gelen Sert Sorular programının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Lider Yardımcısı, Seçim İşleri Lideri ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz oldu.

Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sıhhatine yönelik provokatif toplumsal medya paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“OLUP BİTENİ CHP’NİN DIŞINDA DÜŞÜNÜRSENİZ YANILIRSINIZ”

Birilerinin işinin gücünün manipülasyon yapmak olduğunu belirten Yavuz, “Ben CHP’nin C’sinin ve H’sinin olduğunu düşünmüyorum yalnızca P’sinin kaldığına inanıyorum. Palavranın siyasetini yapıyorlar ve acayip kurgu sistemlerinin arasındaler. ötürüsıyla bu olup bitenleri CHP’nin haricinde düşünürseniz yanılırsınız.” dedi.

“CHP bugün geldiği noktada yalnızca darbelerden medet ummaya başlamıştır.” tabirini kullanan Yavuz, “Bu hayli acınacak bir şeydir. Bugün palavranın siyasetinden, kurgudan, manipülasyondan, çarpıtmalardan medet ummaya başlamıştır. Bu CHP zihniyetini bu manada anlamamız gerekir.” diye konuştu.

“İNSANLIKLA BAĞDAŞIR BİR ŞEY DEĞİL”

“Gerçekten bu biçimde bir hadise olsa daha temkinli davranmak düşer muhalefet partilerine ve etrafa.” diyen Yavuz, kelamlarını şu biçimde sonlandırdı:

“Ama hiç bir şey yokken, toz kadar bir şey yokken o denli bir kurguya alet olmak… Bakınız bir müddetdir bu ve gibisi işlerin operasyon merkezi haline dönüşmüştür CHP. Çok net söylüyorum bunu. Biz insanız sıhhat sıkıntılarımız da olabilir. Emr-i hak da vaki olabilir. Ancak bu biçimde bir şey olmadan, bunu kurgulamak, bunu adeta temenni eder üzere yapmaya çalışmak insanlıkla bağdaşır bir şey değil. “