Akşener vatandaşı azarladı: Hakkım haram olsun hepinize

Leyla

Global Mod
Global Mod
YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener Amasra ve Bartın kent merkezindeki ziyaretlerinin akabinde Kumluca beldesine geçti.

Akşener Kumluca beldesindeki esnaf ziyaretleri sırasında yanına yaklaşan bir vatandaşın, “Sen Ankara’da Kılıçdaroğlu’nun koluna giriyorsun” kelamlarına sert reaksiyon gösterdi.

Akşener, “Sen benden helallik almadan ölemezsin. Bu net. Bak siyaset başka. Oy verme, senin siyasetini hiç beğenmiyorum de. Bak hiç onlara bir şey diyemem. O senin hakkın. Yahu arkadaş hakkın” dedi.

Erbakan’ın ardına sığınmaya çalıştı

Yaşlı adamın, “Kılıçdaroğlu el kaldıracak. Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti” demesi üzerine Akşener, “Harika bunlar epeyce hoş yapılmış. Ya ben ne yaptım arkadaş size. Ne söylemiş oldum şu ana kadar. Bir şey yaptım mı? Hayır. Diğer bir şey söyleyeceğim. Sen artık merhum Erbakan Hocamın… Ben artık ne yapmışım. Biz bir arada iktidar olduk. Ben İçişleri Bakanlığı yaptım onun yanında. Sen bunları unutmuşun sevgili abim unutmuşsun. Sen AK Partili olunca unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden. Çok önemli söylüyorum” dedi.

Bunun üzerine yaşlı adamın “Sen hakkını helal edersin” demesinin akabinde Akşener, “Etmiyorum, bak size hakkımı helal etmiyorum. Bak sen bana oy vermemekle haklısın. Beğenmemekle haklısın. Bu öteki bir şey. Lakin bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız” tabirlerinde bulundu.

Vatandaşı azarladı: Mahşerde senle görüşeceğiz

Yaşlı adamın, “Sen bana hakkını helal dersin” demesinin daha sonrasında Akşener, “Etmiyorum, haram olsun hepinize. Tamam mı? Mahşerde bilhassa senle görüşeceğiz. Senle görüşeceğiz. Kol kola fazlaca günah… Ne ayıp şey ne vakit koluna girdim ben Kılıçdaroğlu’nun” tabirlerinde bulundu.

Bir reaksiyon daha: Teröristlerle işimiz yok

Ayrıyeten bir bayan da Akşener’e yönelik olarak, “Onun ne işi var bizim memleketimizde. Memleketi perişan ettiler. Bizim teröristlerle işimiz yok” diyerek reaksiyon gösterdi.
Reaksiyon gösteren bayan sivil güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.