Akşener küme toplantısında 1 saat konuştu: UYGUN Partili Türkkan’ın muhafazalarının gazeteciyi dövmesinden bahsetmedi

Leyla

Global Mod
Global Mod
ÂLÂ Parti Küme Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli Dilovası’nda yer alan çiftliğindeki 15 kaçak yapının yıkımını takip eden gazeteci Mustafa Uslu, Türkkan’ın müdafaalarının saldırısına uğramıştı.

Uslu, Türkkan’ın 4 müdafaasının “Sen nasıl çekim yaparsın” diyerek üstüne yürüdüğünü söylemişti. Yüzü kanlar ortasında kalan ve bedeninde yaralar oluşan Uslu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Bugün partisinin küme toplantısında 1 saat boyunca gündemdeki başlıklara ait değerlendirmelerde bulunan YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, UYGUN Partili Türkkan’ın muhafazalarının gazeteciye hücumuyla ilgili tek söz dahi etmedi.

“Rezil etmezsem namertim”

Akşener konuşmasında, tersine Türkkan’a dayanak çıktı. Türkkan’ın çiftliğindeki kaçak yapılara yönelik tenkitte bulunmayan Akşener, “Bizzat ben, kim nerede ne yapmışsa takipçisi şayet olmazsam rezil etmezsem namertim” diyerek bundan daha sonra kendisinin de diğerlerini ‘rezil’ edeceğini söylemiş oldu.