AK Parti Gençlik Kolları Lideri İnan: Partiden hiç bir fiyat almıyoruz

Leyla

Global Mod
Global Mod
AK Parti Gençlik Kolları Lideri Eyyüp Kadir İnan, TVNET’te yayınlanan Sert Sorular programında, Taha Hüseyin Karagöz’ün sorularını yanıtladı.

“Gençlik Kolları Lideri olarak nasıl geçiniyorsunuz” sorusuna karşılık veren, “Bu epeyce merak edilen bir soru. İnsanların merak ettiği lakin dezenformasyon dolu bir mevzu. Ben lise senelerından itibaren babamın yanında çalışmaya başladım. Ticarete de yatkındım. Üniversite birinci sınıftan itibaren AK Parti Gençlik Kolları’nda hizmet etmeye başladım. Siyaset fedakarlık isteyen bir mecra; okulunuzdan, işinizden, ailenizden fedakarlık ediyorsunuz. Üniversite yıllarım aldığım harçlıklar, kredi ve burslarla geçti. Okul bitmesinin akabinde TBMM’de bir milletvekilinin yanında üç yıl danışmanlık yaptım. O da bana epey deneyim kattı. Gençlik Kolları’nda misyon verilince, bir daha mesleğe dönmüş oldum. Babamın ticaret işinden devam ettim. Ticaret ile geçiniyorum, bir ortağım var” diye konuştu.

“AK PARTİ’DEN MAAŞ ALMIYORUZ”

Vilayet ya da genel seviyede partiden rastgele bir maaş alıp almadığı konusunu da karşılık veren İnan, “Hayır, katiyetle almıyoruz. Ben dahil olmak üzere, ilçe gençlik kolları da dahil bu biçimde bir şey kelam konusu değil. AK Parti gönüllülerden oluşan bir teşkilattır.” tabirlerini kullandı.