celikci
New member
Ağır kelamlar 2022: Ağır abi kelamları, Ağır kısa kelamlar, Ağır laf sokucu sözler! Ağır kapak kelamları, en hoş, manalı ağır kelamlar nelerdir?
Sinirlendiğiniz vakit içinderda göndermeli iletiler paylaşmak isterseniz ağır kelamları ve okkalı kelamları kullanabilirsiniz. İnsanlara hakaret etmeden göndermeli ağır bildiriler atmak isterseniz yanlışsız yerseniz! Sizler için birbirinden hoş ağır kelamları araştırdık. Pekala, en hoş ağır kelamlar, okkalı kelamlar, ağır abi kelamları, ağır kısa kelamlar, laf sokucu ağır kelamlar, ağır kapak kelamları nelerdir?
AĞIR KELAMLAR 2022
– kimi vakit elinin karşıtıyla bir kenara ittiklerini, daha sonra elinin içiyle diz çöküp dilersin.
– Bende sana verilecek günah bile kalmadı haberin olsun.
– Akıl vermeyi bırakıp biraz huzur verseniz.
– Keşke beni senden vazgeçmek zorunda bıraksaydım.
– İnsan kimi vakit büyük hayallerini küçük beşerlerle ziyan eder.
– Tıpkı gökte uçarlar fakat kuzgunun dünyası diğer şahinin dünyası diğerdir.
– Düzgün niyetli beşerler palavra çabuk kanarlar, lakin boşa giden âlâ niyeti asla unutmazlar.
– Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
– Şayet inceldiği yerden kopmasına müsaade vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar.
– Hani çatır çatır insan kalbi kırıyorsun ya? Dikkat et! O annenin çay grubu değil.
– Haydi kaldır kadehi! var ise erdemine, yoksa gidişine içelim.
– Ne vakit dizlerimin üstüne çökeceğimi hissetsem o an ölmeyi yeğledim.
– İstersem deva istemezsem mazeret bulurum. Sen rahat ol!
– Hiç tanımadığım beşerlerle birden yapmacık davranarak birden samimi olacağıma, egolu davranarak doğal olmayı yeğlerim. Yapmacıklıktan güzeldir.
– Acılara dayanır bu yürek lakin senin üzere nankörlere asla! Gözlerimin gördüğü yerden sildim seni bitirdin içimdeki delikanlı sevgiyi, mutluluklar sana yaşadığın namert ömründe.
– Reçetene “yol” yazıyorum istediğin kadar alabilirsin.
– Beşerler gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler. Anonim.
– Artık rastgele bir hayale kucak açamayacak kadar yorgunum. (Cemil Meriç)
AĞIR ABİ KELAMLARI 2022
– Hayat palavradan ibaret değildir aslında. Gerçeği palavralarla yıkayan bizim palavra sözlerimizdir, hayatı palavra yapansa insanın ta kendisidir.
– Biz ölmeyi oldukçatan göze aldık da yanımızda kimleri götüreceğimizi düşünüyoruz.
– Kabul etmediğimiz fikirlere karşı ne kadar güçlü mantığımız vardır!
– Gerimden konuşanların hayallerinde imzam var.
– Düzgün beşerler ebediyen kaybederler, zira adil dövüşürler.
– Kimin ne olduğunu epey düzgün biliyorum fakat sesimi çıkaramıyorum. bu biçimdesi daha eğlenceli.
– Ayaktayım işte herkese inat. Hükümdarı da gelse bozulmaz bu saltanat. Hatun da benim kanun da… O Kadar!
– Kimseye güvenme… Bugün sana can veren yarın seni boğabilir…
– Hakkımda kimi ne konuştuğu epeyce kaygı değil aslında. Sonuç de insan dediğin hazmedemediğini kusar.
– Kendi kendini bitirdiğin için teşekkür ederim. Ben seni başla türlü silemezdim.
– Yanlış yoldaki çıkışlar da iniştir.
– Ne iki günlük sevginize ne de haftalık karakterinize gereksinimim var.
– Çok yükseğe çıkamam bende yükseklik korkusu var. Kimseyi yarı yolda bırakamam bende “alçaklık” korkusu var. (Oğuz Atay)
– Gün yüzü hariç tüm yüzleri gördük vesselam.
– Ne olduğunuz o kadar bağırıyor ki, ne söylemiş olduğinizi duyamıyorum.
– İki ortada bir derede kalmadı hiç gönlüm, ya sevdim, ya sildim.
– Delikanlılık belinde taşıdığın silah değil vücudunda taşıdığın yürektedir.
KISA AĞIR KELAMLARI 2022
– Ben hiç keyifli olmaya çalışmıyorum. Denk gelirse memnun oluyorum. Gelmezse de canı sağ olsun.
– İki türlü insan hep açtır. Biri ilmi arayan oburu de parayı.
– İki şey yıkar insanı… Dostundan gelen ihanet, düşmanından gelen merhamet.
– Biz aklımızı alanları değil aklımızda kalanları sevdik!
– Bilginin efendisi olmak istersen çalışmanın kölesi olmalısın.
– Kim bilir beni unutmak için, kaç aşkı harcayacaksın.
– Siz sokakların efendisi sandığınız semtlerin çocuklarısınız, bizler sizlere bağışladık o sokakları.
– Sonunu düşünen kahraman olamaz.
– Ağlamamı beklediğiniz mendillerle halay çekmezsem bende onursuzum.
– Silahı bilmem lakin boş insanı Şeytan doldurur.
– Ben en azından iştiraki tanıyorum. Ama sen bürgün sevilmediğin bir yürekte, “kim vurduya gideceksin.
– Niyetlerinde inat ve şiddet aptallığın en açık belirtileridir.
– Düşünmeden öğrenmek yararsız öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir.
– hiçbir beşere rastlamadım ki onda öğrenilecek bir şey olmasın.
LAF SOKUCU AĞIR KELAMLAR 2022
– İhanetin sebebi olmaz bedeli olur.
– Ömrü bitene kadar sevmeli insan. Menfaatleri bitene kadar değil.
– Serseriler ağlamaz ağlarsa kimse susturamaz sunu bil ki sosyete kızı herkes serseri olamaz.
– Her şeyin sonunda düşmanlarımızın kelamlarını değil; dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
– Çocuk yok karşında anlatma masal, kurbağa bekleme olursun sanal, bizim sevgimiz her vakit real, delikanlı üzere seviyoruz ağır ağabeyleri izliyoruz.
– Ölmek için niçinim yok lakin yaşamak için de sondayım.
– Küfür şeytana mahsustur, tövbe beşere. Aşk bayana yakışır, sevmek adama…
– Serseriyim sokaklar konutum, serseriyim adam üzere severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim. Dinle cici kız dinle zannedersin ki serseri ağlamaz, serseri bir kayboldu mu onu kimse bulamaz, artık anlıyorsun ya, kentlerin asi kızı hiç kimse serseri üzere sevip de âşık olamaz.
– Ardımdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım.
– Sen kendinle başa çıkamayınca senin üzere aciz düşmana kim ehemmiyet verir?
– Bizim kelamımız dosta tatlı düşmana kurşundur namert adama hançer mert adama candır canımız dosta feda düşmana beladır dostluğumuz büyüktür ne alınır ne satılır ölümünedir.
– Meyhaniçin masam kaldırıldı, karakoldan defterim dürüldü, savcı kalemimi kırdı, darağacına tespihim asıldı, sevmek bu kadar kabahatse beni asın razıyım.
– Biz sevgiliye çiçek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz. Biz feleğin çemberinden geçmiş alemci gençleriz.
– Senin kaprislerini çekeceğime zikir çekerim en azından çektikçe sevap haneme işlerim.
– Ayaklarımda pranga var diye yanımda şaklabanlık yapıyorsun ya istediğimde prangaları çıkarabileceğimi unutuyorsun.- Hamasetin bittiği yerde esaret başlar.
AĞIR KAPAK KELAMLARI 2022
– hayatın değişik yanlarından birisi de en yeterlinin haricinde bir şey kabul etmeyenlere çoklukla en güzelini vermesidir.
– Büyük adam davası büyük olan adamdır.
– Ben ağlarken yanımda yoksan ben gülerken gölge yapma.
– Hamurunu bildiğim insanların sistemleriyle ilgilenmiyorum!
– Şayet inceldiği yerden kopmasına müsaade vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar.
– Birtakım beşerler çamaşır suyu üzeredir. İnsan yıpratmaktan diğer bir işe yaramazlar.
– Aklımı alabilirsen yüreğim ücretsiz.
– Dur çabucak gitme! Daha ömrümü yiyecektin.
– ömrüne giren herkese bir adedim diyorsan sen oldukcaluk ile yokluk içinde ki farkı bilmiyorsun demektir.
– Hava attığın yerde benim rüzgarım eser.
– Alem kaşar olmuş tost yapan yok.
– Menfaat etrafında dost edinen, zahmet yolunda yalnız kalır.
– Seni adam ederdim lakin oldukçatan köpeğim olmuşsun, ne gereği var.
– Vefata güler gülüme ölürüm gülüm!
– Yanımda bir kişilik yer var fakat o kişilik sende yok.
– Adımı avucuna yaz hatırladıkça yalarsın.
– Ben büyük ikramiyeyim herkese vurmam.
NOT = Sizlerin de bildiği ağır kelamlar var ise yorum kısmından bize yazabilirsiniz…
Haberler.com – Gündem
Kelam, Gündem, Ömür, Haber
Sinirlendiğiniz vakit içinderda göndermeli iletiler paylaşmak isterseniz ağır kelamları ve okkalı kelamları kullanabilirsiniz. İnsanlara hakaret etmeden göndermeli ağır bildiriler atmak isterseniz yanlışsız yerseniz! Sizler için birbirinden hoş ağır kelamları araştırdık. Pekala, en hoş ağır kelamlar, okkalı kelamlar, ağır abi kelamları, ağır kısa kelamlar, laf sokucu ağır kelamlar, ağır kapak kelamları nelerdir?
AĞIR KELAMLAR 2022
– kimi vakit elinin karşıtıyla bir kenara ittiklerini, daha sonra elinin içiyle diz çöküp dilersin.
– Bende sana verilecek günah bile kalmadı haberin olsun.
– Keşke beni senden vazgeçmek zorunda bıraksaydım.
– İnsan kimi vakit büyük hayallerini küçük beşerlerle ziyan eder.
– Tıpkı gökte uçarlar fakat kuzgunun dünyası diğer şahinin dünyası diğerdir.
– Düzgün niyetli beşerler palavra çabuk kanarlar, lakin boşa giden âlâ niyeti asla unutmazlar.
– Hani çatır çatır insan kalbi kırıyorsun ya? Dikkat et! O annenin çay grubu değil.
– Haydi kaldır kadehi! var ise erdemine, yoksa gidişine içelim.
– Ne vakit dizlerimin üstüne çökeceğimi hissetsem o an ölmeyi yeğledim.
– Hiç tanımadığım beşerlerle birden yapmacık davranarak birden samimi olacağıma, egolu davranarak doğal olmayı yeğlerim. Yapmacıklıktan güzeldir.
– Acılara dayanır bu yürek lakin senin üzere nankörlere asla! Gözlerimin gördüğü yerden sildim seni bitirdin içimdeki delikanlı sevgiyi, mutluluklar sana yaşadığın namert ömründe.
– Reçetene “yol” yazıyorum istediğin kadar alabilirsin.
– Beşerler gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler. Anonim.
– Artık rastgele bir hayale kucak açamayacak kadar yorgunum. (Cemil Meriç)
AĞIR ABİ KELAMLARI 2022
– Hayat palavradan ibaret değildir aslında. Gerçeği palavralarla yıkayan bizim palavra sözlerimizdir, hayatı palavra yapansa insanın ta kendisidir.
– Biz ölmeyi oldukçatan göze aldık da yanımızda kimleri götüreceğimizi düşünüyoruz.
– Kabul etmediğimiz fikirlere karşı ne kadar güçlü mantığımız vardır!
– Gerimden konuşanların hayallerinde imzam var.
– Düzgün beşerler ebediyen kaybederler, zira adil dövüşürler.
– Kimin ne olduğunu epey düzgün biliyorum fakat sesimi çıkaramıyorum. bu biçimdesi daha eğlenceli.
– Ayaktayım işte herkese inat. Hükümdarı da gelse bozulmaz bu saltanat. Hatun da benim kanun da… O Kadar!
– Kimseye güvenme… Bugün sana can veren yarın seni boğabilir…
– Hakkımda kimi ne konuştuğu epeyce kaygı değil aslında. Sonuç de insan dediğin hazmedemediğini kusar.
– Kendi kendini bitirdiğin için teşekkür ederim. Ben seni başla türlü silemezdim.
– Yanlış yoldaki çıkışlar da iniştir.
– Ne iki günlük sevginize ne de haftalık karakterinize gereksinimim var.
– Çok yükseğe çıkamam bende yükseklik korkusu var. Kimseyi yarı yolda bırakamam bende “alçaklık” korkusu var. (Oğuz Atay)
– Gün yüzü hariç tüm yüzleri gördük vesselam.
– Ne olduğunuz o kadar bağırıyor ki, ne söylemiş olduğinizi duyamıyorum.
– İki ortada bir derede kalmadı hiç gönlüm, ya sevdim, ya sildim.
– Delikanlılık belinde taşıdığın silah değil vücudunda taşıdığın yürektedir.
KISA AĞIR KELAMLARI 2022
– Ben hiç keyifli olmaya çalışmıyorum. Denk gelirse memnun oluyorum. Gelmezse de canı sağ olsun.
– İki türlü insan hep açtır. Biri ilmi arayan oburu de parayı.
– İki şey yıkar insanı… Dostundan gelen ihanet, düşmanından gelen merhamet.
– Biz aklımızı alanları değil aklımızda kalanları sevdik!
– Bilginin efendisi olmak istersen çalışmanın kölesi olmalısın.
– Kim bilir beni unutmak için, kaç aşkı harcayacaksın.
– Siz sokakların efendisi sandığınız semtlerin çocuklarısınız, bizler sizlere bağışladık o sokakları.
– Sonunu düşünen kahraman olamaz.
– Ağlamamı beklediğiniz mendillerle halay çekmezsem bende onursuzum.
– Silahı bilmem lakin boş insanı Şeytan doldurur.
– Ben en azından iştiraki tanıyorum. Ama sen bürgün sevilmediğin bir yürekte, “kim vurduya gideceksin.
– Niyetlerinde inat ve şiddet aptallığın en açık belirtileridir.
– Düşünmeden öğrenmek yararsız öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir.
– hiçbir beşere rastlamadım ki onda öğrenilecek bir şey olmasın.
LAF SOKUCU AĞIR KELAMLAR 2022
– İhanetin sebebi olmaz bedeli olur.
– Ömrü bitene kadar sevmeli insan. Menfaatleri bitene kadar değil.
– Serseriler ağlamaz ağlarsa kimse susturamaz sunu bil ki sosyete kızı herkes serseri olamaz.
– Her şeyin sonunda düşmanlarımızın kelamlarını değil; dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
– Çocuk yok karşında anlatma masal, kurbağa bekleme olursun sanal, bizim sevgimiz her vakit real, delikanlı üzere seviyoruz ağır ağabeyleri izliyoruz.
– Ölmek için niçinim yok lakin yaşamak için de sondayım.
– Küfür şeytana mahsustur, tövbe beşere. Aşk bayana yakışır, sevmek adama…
– Serseriyim sokaklar konutum, serseriyim adam üzere severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim. Dinle cici kız dinle zannedersin ki serseri ağlamaz, serseri bir kayboldu mu onu kimse bulamaz, artık anlıyorsun ya, kentlerin asi kızı hiç kimse serseri üzere sevip de âşık olamaz.
– Ardımdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım.
– Sen kendinle başa çıkamayınca senin üzere aciz düşmana kim ehemmiyet verir?
– Bizim kelamımız dosta tatlı düşmana kurşundur namert adama hançer mert adama candır canımız dosta feda düşmana beladır dostluğumuz büyüktür ne alınır ne satılır ölümünedir.
– Meyhaniçin masam kaldırıldı, karakoldan defterim dürüldü, savcı kalemimi kırdı, darağacına tespihim asıldı, sevmek bu kadar kabahatse beni asın razıyım.
– Biz sevgiliye çiçek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz. Biz feleğin çemberinden geçmiş alemci gençleriz.
– Senin kaprislerini çekeceğime zikir çekerim en azından çektikçe sevap haneme işlerim.
– Ayaklarımda pranga var diye yanımda şaklabanlık yapıyorsun ya istediğimde prangaları çıkarabileceğimi unutuyorsun.- Hamasetin bittiği yerde esaret başlar.
AĞIR KAPAK KELAMLARI 2022
– hayatın değişik yanlarından birisi de en yeterlinin haricinde bir şey kabul etmeyenlere çoklukla en güzelini vermesidir.
– Büyük adam davası büyük olan adamdır.
– Ben ağlarken yanımda yoksan ben gülerken gölge yapma.
– Hamurunu bildiğim insanların sistemleriyle ilgilenmiyorum!
– Birtakım beşerler çamaşır suyu üzeredir. İnsan yıpratmaktan diğer bir işe yaramazlar.
– Aklımı alabilirsen yüreğim ücretsiz.
– Dur çabucak gitme! Daha ömrümü yiyecektin.
– ömrüne giren herkese bir adedim diyorsan sen oldukcaluk ile yokluk içinde ki farkı bilmiyorsun demektir.
– Hava attığın yerde benim rüzgarım eser.
– Alem kaşar olmuş tost yapan yok.
– Menfaat etrafında dost edinen, zahmet yolunda yalnız kalır.
– Seni adam ederdim lakin oldukçatan köpeğim olmuşsun, ne gereği var.
– Vefata güler gülüme ölürüm gülüm!
– Yanımda bir kişilik yer var fakat o kişilik sende yok.
– Adımı avucuna yaz hatırladıkça yalarsın.
– Ben büyük ikramiyeyim herkese vurmam.
NOT = Sizlerin de bildiği ağır kelamlar var ise yorum kısmından bize yazabilirsiniz…
Haberler.com – Gündem
Kelam, Gündem, Ömür, Haber