3 kızını öldüren müezzin, o anları anlattı: Silahı başıma dayadığımda mermim bitmişti

celikci

New member
3 kızını öldüren müezzin, o anları anlattı: Silahı başıma dayadığımda mermim bitmişti
Trabzon’un Of ilçesi Uluağaç Mahallesi’nde geçtiğimiz salı günü saat 16.00 sıralarında Emre Göktaş, konutundan bir kilometre ileride bulunan dere kenarında 3 çocuğunu öldürdü.

EŞİYLE BAŞKA YAŞAMAYA BAŞLAMIŞLAR

Katil zanlısı Göktaş’ın mahkemede verdiği tabir ortaya çıktı. Eşinin çalıştığı için aile nizamının bozulduğunu tez eden ve çocuklarına kendisinin baktığını söyleyen Göktaş sözünde şunları anlattı: “Bir ay evvel eşimle tartışma yaşadık. Eşim o sıra polisi arıyordu. Ben de elinden telefonu almak isterken elimden kayan telefon başına çarpmıştı. Eşim bu durum daha sonrası hastaneye giderek darp raporu aldı. Raporla bir arada polise giderek benden şikâyetçi oldu. O gece çocuklarımla birlikte Uluağaç köyünde birlikte kaldık. Sonraki gün çocuklarımı alıp konuta giderek eşimi bekledik. Eşim gelince hakkımda 30 gün uzaklaştırma sonucu verildiğini söylemiş oldu.”

ORTALARINDA VELAYET VE NAFAKA TARTIŞMASI GEÇMİŞ

Sabah’ın haberine nazaran uzaklaştırma cezası bittikten daha sonra eşiyle telefonda görüştüğünü belirten Göktaş, eşinin boşanmak istediğini ve bu mevzuda kararlı olduğunu tabir ederek, hem çocuklarının velayetini birebir vakitte nafaka istediğini söylemiş oldu. Göktaş, eşine “Sen çalışıyordun ve meskende çocuklara ben bakıyordum. Sen velayeti bana ver, ben senden nafaka istemiyorum.” formunda karşılık verdiği kaydetti.

“BENDEN SOĞUDUKLARINI DÜŞÜNDÜM”

Katil zanlısı Göktaş, olay günü kızı Yaren’i aradığını, Yaren’in ise “Yanına gelmek istemiyorum” söylemiş olduğini tez ederek; “Bu benim hayli zoruma gitti. Çocuklarımın annesi tarafınca dolduruşa getirildiğini ve benden soğuduklarını düşündüm. Kızım Yaren’i ikna ettikten daha sonra eşim, çocukları Of merkeze getirdi.

“KENDİMİ KAYBETTİM”

Çocuklarımı aldıktan daha sonra Uluağaç’taki köyümüze çıktık. Çocuklarım bir süre konutta yanımda vakit geçirdi. daha sonra canlarının sıkıldığını söylemiş olduler. Onlarla bir arada gezmeye çıktık. Çocuklarla bir arada dere yatağı istikametine gittik. bir süre daha sonra konuta dönmeye karar verdik. Tam meskene dönerken o sırada eşimle yaşadığın olaylar aklıma geldi. O anda kendimi kaybettim ve hatırlamıyorum. Yalnızca bir köpeğin havladığını hatırlıyorum. 5 dakika daha sonra kendime geldiğimde ne yaptığımın farkına vardım.

“SİLAHI BAŞIMA DAYADIĞIMDA MERMİM BİTMİŞTİ”

Çocuklarım yerde kanlar ortasında yatıyordu. Onları gördüğümde silahımı başıma dayadım ve tetiğe bastım, mermim bittiğini gördüm. Jandarmayı arayarak kendimi ihbar ettim. Çocuklarımı fazlaca seviyordum. Eşimle yaşadığım hadiselerden dolayı ilaç tedavisi gördüm. Tedavi olmak istiyorum.” dedi.

Göktaş, dün de tutuklanıp konulduğu cezaevinde intihara kalkışmış, nazaranvliler tarafınca son anda hastaneye kaldırılmıştı.