celikci
New member
Sevgiliye yeterli geceler bildirisi 2022: Sevgiliye uzun, kısa düzgün geceler bildirisi, sevgiliye romantik güzel geceler mesajı!
Sevgiliye güzel geceler iletisi göndermek, gün sonu uyumadan evvel çiftlerin keyifli bir biçimde uykuya dalması ve birbirlerine olan ilginin göstergesidir. Sevgililerin birbirlerine ilgilerini de gösteren sevgiliye güzel geceler iletileri atmak çiftlerin aşk hayatına sıcaklık katmasına sebep olabilir. Sevgiliye en hoş düzgün geceler iletileri, sevgiliye en manalı uygun geceler bildirileri, Sevgiliye düzgün geceler iletileri 2022: Sevgiliye uzun, kısa uygun geceler bildirisi, sevgiliye romantik güzel geceler mesajı! en çok çiftler tarafınca araştırılan hususlar içinde yer almaktadır.
SEVGİLİYE GÜZEL GECELER İLETİSİ ÖRNEK
SEVGİLİYE EN HOŞ GÜZEL GECELER İLETİLERİ
Sevgiliye güzel geceler iletisi göndermek, gün sonu uyumadan evvel çiftlerin keyifli bir biçimde uykuya dalması ve birbirlerine olan ilginin göstergesidir. Sevgililerin birbirlerine ilgilerini de gösteren sevgiliye güzel geceler iletileri atmak çiftlerin aşk hayatına sıcaklık katmasına sebep olabilir. Sevgiliye en hoş düzgün geceler iletileri, sevgiliye en manalı uygun geceler bildirileri, Sevgiliye düzgün geceler iletileri 2022: Sevgiliye uzun, kısa uygun geceler bildirisi, sevgiliye romantik güzel geceler mesajı! en çok çiftler tarafınca araştırılan hususlar içinde yer almaktadır.
SEVGİLİYE GÜZEL GECELER İLETİSİ ÖRNEK
- Uyumadan evvel ve uyandığımda düşündüğüm tek şey sensin. Tatlı hayaller tatlım.
- Melekler uyurken kraliçemi korusun. Yeterli geceler tatlım.
- Benim için dünyasın tatlım. Düzgün geceler hoş bayan. Tatlı Düşler.
- Her gece seni düşündüğümde, sana sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu hatırlatıyor! Uygun geceler aşkım.
- Sana olan aşkımın sonu yok, hudut yok. Sana sahip olmak bir nimet. Yeterli geceler hayatım.
- Gece ne kadar karanlık olursa olsun, hayatımın ayı her vakit bir milyon yıldızın ışığıyla parlayacak. Yeterli geceler aşkım!
- Birbirimizden uzakta olabiliriz fakat ruhlarımız her vakit aşkla irtibatlıdır sevgilim. Âlâ geceler.
- Bu gece kalbini ısıtacak kişi aşkım olsun. Yeterli uykular bebeğim.
- Bugün minnettar olduğum her şeyi listeleyebilirsem, en dorukta olacaksın. Uygun geceler kıymetlim!
- Her gece hayallerime geri döndüğün sürece ışıklarımı söndürmekten korkmuyorum. Uygun geceler sevgili!
- Düzgün geceler aşkım! Hayallerimde bile seninle olmayı diliyorum. Zira onları benim için renkli yapıyorsun!
- Seni her gün ve her gece düşünüyorum zira sen benim için teksin. Seni epey seviyorum! Âlâ geceler!
- Benim ‘Aşk’ tarifim seninle başlar ve biter ve günlerim seninle başlar ve biter. Düzgün geceler ve tatlı düşler aşkım.
- Beni seçtiğin ve kayıtsız kuralsız sevdiğin için sana epey müteşekkirim. Âlâ geceler aşkım.
- Uyumadan evvel, seni meczup üzere seven birinin olduğunu bilin. Uygun geceler tatlım.
- bu biçimde hoş bir gece hoş bir beşerle geçirilmelidir. Memnunum zira sen varsın Âlâ geceler aşkım!
- Seni tabir edebileceğimden daha fazlaca özlüyorum, seni sandığından daha epey düşünüyorum. Güzel uykular!
- Keşke başınızın altındaki yastık ya da yatağınızı ısıtan battaniye olsaydım. Keşke geceleri gereksinimin olan her şey ben olsaydım!
- Uygun geceler sevgili. Keşke yarın üzülmeden uyanabilmen için dua ettiğimi bilseydin.
- Bu gece seninle orada olamayacağım için aydan sana göz kulak olmasını istedim. O yüzden endişelenmeden uyu! Güzel geceler aşkım!
- En parlak yıldızların bugün hayallerinize rehberlik etmesini diliyorum. Güzel geceler aşkım!
- Sana yeterli geceler dilediğimde, bu, uyumadan hemilk evvel seni düşündüğüm manasına geliyor ve bu gece düşlerimde olmanı hakikaten istiyorum!
- Yatakta yatan ve şu bildirisi okuyan dünyanın en tatlı kızına: Umarım bu uygun geceler iletisi onu gülümsetir. Uygun geceler aşkım!”
- Sana o kadar aşığım ki artık gecelerimin ne vakit bitip günlerimin ne vakit başladığını bilmiyorum. Düzgün geceler tatlı hayaller aşkım
- Kalbim şu anda seni epey özlüyor, bu yüzden lütfen erken uyu ve benimle düşlerimde buluş! Tatlı hayaller seni seviyorum!
- Düşlerin en hoşunu görürken Allah’ın seni muhafazası için gönderdiği meleğin kanatları o denli büyük olsun ki en günahsız anında sana kimseler ziyan veremesin. Güzel geceler meleğim tatlı hayaller bebeğim.
Bu gece ne kadar gözlerimden uzak olsan da daima yüreğimdesin. Seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum… Yeterli geceler
- Gözlerim kapandığında senin hoş yüzün açılır düşlerime. Dünyanın en hoş gözlerini daima nazaranbilmenin memnunluğunu yaşıyorum her şeyim.
- Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı hayaller görmeni isterim tatlı hayaller ortasında uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm düzgün geceler…
SEVGİLİYE EN HOŞ GÜZEL GECELER İLETİLERİ
- Karanlık çökünce aslında memnun oluyorum. Zira sabah yakın manasına geliyor. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır. Çabucak sabah olsun da seni nazaranyim diye çabucak yatıyorum. Haydi sen de geç yatağına uyu, uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. Güzel geceler meleğim.
- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve birlikteliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak biçimde hissedeceğimiz geceler dilerim.
- Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle yanıt verdiğim tek yerdi gözlerin. Uygun Geceler
- Sen uyurken aslında ben daima yanındayım. Saçlarını okşuyorum, hoş yüzünü seyrediyorum. Nefesine nefes oluyorum. Beni senden ayırabilecek bir güç yok sevgilim, ben seninim sen de benim.
- Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı hayaller görmeni isterim tatlı hayaller ortasında uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm yeterli geceler…
- Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın tahminen fakat sürekli yüreğimdesin unutma. Yeterli geceler.
- Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan üstünü örterdim her gece.
- Gecelerimin doğan güneşi, ömrümün manası, ömrümün sonsuz nefesi, yeterli ki varsın. Seni seviyorum.
- Keşke şu an sesini duyabilsem. Yeterli geceler sevgilim…
- Her şeyden epeyce sevdiğim biricik sevgilim. Her gecemde benimle olman dileğiyle… Uygun geceler
- Yarın sabah uyandığımda senin yanımda olduğunu bilmek bile heyecan verici. Âlâ geceler sevgilim
- Bir geceyi değil bütün geceleri sana armağan ediyorum, düzgün geceler aşkım…
- Sevgiliye güzel geceler iletisi yollamak mı istiyorsunuz? İşte birbirinden hoş yeterli geceler kelamları…
- Her vakit aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu vücuttan çıkana, bu diyardan göçene dek gorebildiğim tek gerçek düşüm sensin tatlı hayaller meleğim.
- Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar daima benim ol zira yalnızca seninle bu can var olur. Artık bir daha seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.